NordicFloors

Gulve

Nordic Floors i Kolding, tilbyder et stort udvalg indenfor Gulve og gulv belægninger samt alt i microcement og design gulve til privat og erhverv.

Nordic Floors tilbyder et stort udvalg indenfor Gulv montering Og gulv
belægninger samt alt i microcement og design gulve til privat og erhverv

.

Image9
Få rådgivning om Gulve i Kolding

Vi er et professionel gulvfirma i Kolding

Velkommen til Nordic Floors, din gulvspecialist i Kolding.

Vores mission er at give vores kunder gulve af bedste kvalitet til en fornuftig pris. Vi har adskillige mærke og gulvprodukter for at sikre, at vi har de mulighed, du har brug for.

Hos Nordic Floors får du god og relevant rådgivning om hvilke gulve vil passe til dit hus eller lejlighed. Vi tilbyder hundredvis af smukke produkter i topkvalitet, fra tæppe- og tæppepude til hårdttræ, laminat og fliser.

Vi er et gulvfirma med en teknologisk sjæl og en passion for det autentiske og luksuriøse udseende af dine gulve. Vores produkter er af høj kvalitet og vi leverer altid den bedste service til vores kunder. Derfor er vi i stand til at finde de bedste træ- og laminat produkter til dine gulve.

Vores gulv showroom i Kolding

Vores showroom er spræng med fuldt gode tilbud og kyndigt personale med fremragende kundeservicefærdigheder og viden om gulve.

Uanset om du har spørgsmål om, hvilket gulv der er bedst for dig, eller hvad hver finish betyder, vil vores team mere end gerne hjælpe, rådgive og tilbyde deres ekspertise.

Hos Nordic Floor tilbyder vi et stort udvalg af produkter, der passer til alle vores kunders krav. Med opbakning fra alle de største leverandører inden for branchen kan vi sikre, at de produkter, du ønsker, kan vi skaffe. Da vi arbejder meget tæt og direkte sammen, med disse producenter, kan vi købe produkter af højeste kvalitet til de allerbedste priser, hvilket sikrer, at vores kunder får den allerbedste værdi.

Da hver kunde har forskellige behov, giver disse relationer med vores producenter os mulighed for at sikre, at vi kan levere præcis, hvad vores klient kræver. Udover montering, tilbyder vi en komplet service til forberedelse af overfladen. Dette gør det muligt for vores produkter at yde til de højeste standarder og sikre, at finishen er af højeste kvalitet.