NordicFloors

Væg- til- væg Tæpper

Nordic Floors tilbyder et stort udvalg indenfor væg-til-væg tæpper til både privat og erhverv.

Nordic Floors tilbyder et stort udvalg indenfor Gulv montering Og gulv
belægninger samt alt i microcement og design gulve til privat og erhverv

.

white carpet on floor
Væg-til-væg tæpper

Hos Nordic Floors vil vi gøre det virkelig nemt for dig at finde det perfekte gulvtæppe.

At forbedre dit hjem er spændende, og intet slår følelsen af ​​at gå gennem døren til det hjem, du elsker. Vi forstår, at køb af gulvtæpper kan være svært og forvirrende, især hvis du er i tvivl om, hvad du vil have. Hos Nordic Floors tilstræber vi at gøre tingene lette for dig ved hvert trin.

Vi er stolte af at sætte vores kunder i centrum for alt, hvad vi gør. Fra at vælge dit nye gulvtæpper, til opmåling og montering af dit nye gulvtæppe, vi er her for at hjælpe. Vi tilbyder en uforpligtende besøg i dit hjem eller et besøg i vores showroom i Kolding med en af ​​vores gulve eksperter til at måle dit værelse, medbringe prøver, give et tilbud og tilbyde rådgivning. Alt gratis! Vi giver dig et valg af leveringsmuligheder, og vi monterer selvfølgelig også dit nye gulvtæppe. Vores gulvmontører, er kvalificeret til den højeste standard.

Vi kan endda tilbyde en løft- og bortskaffelsesservice for at slippe af med dit gamle gulvtæppe. Så du kan være sikker på, at du er i sikre hænder lige fra starten til monteret gulvtæppe.

Hvorfor Vælge et gulvtæppe?

Tæppe er et luksuriøst og behageligt gulv. Vi har et passende tæppe til hvert værelse i huset eller kontoret. Fra et blødt soveværelsestæppe til et luksustæppe til stuen eller hotelværelset, et praktisk tæppe til gangen og trappen eller hjemmekontoret.

Tæppe er det mest alsidige gulv og mulighederne er uendelige! Tæppe fås i mange forskellige farver, strukturer og designs. Kombiner farver, mønstre og design for at skabe et unikt gulv. Hos Nordic Floors hjælper vi dig, med at finde det gulvtæppe der passer bedst til dig.

Så skal du have nyt gulvtæppe, er Nordic Floors det rigtige valg.

fletco
ege
migadan