NordicFloors

Showroom

Showroom med gulve

Vores showroom er sprængfyldt med gode tilbud og kyndigt personale med en stor viden om gulve. Du får rådgivning baseret på erfaring og dine ønsker.

Uanset om du har spørgsmål om, hvilket gulv der er bedst for dig, eller hvad hver finish betyder. Vil vores team mere end gerne hjælpe, rådgive og tilbyde deres ekspertise.

Hos Nordic Floor tilbyder vi et stort udvalg af gulv typer, der passer til vores kunders krav. Med opbakning fra alle de største leverandører inden for branchen, kan vi sikre, at det gulv, du ønsker, kan vi skaffe. Vi arbejder meget tæt og direkte sammen, med vores producenter. Hvor vi kan købe produkter af højeste kvalitet til de allerbedste priser, hvilket sikrer, at vores kunder får den allerbedste værdi.

Da hver kunde har forskellige behov, giver disse relationer med vores producenter os mulighed for at sikre, at vi kan levere præcis, hvad du som kunde ønsker. Udover montering, tilbyder vi en komplet service til forberedelse af overfladen. Dette gør det muligt for vores produkter at yde til de højeste standarder og sikre, at finishen er af højeste kvalitet.

Bliv inspireret i vores showroom

Går I med tanker om et nyt gulv, men ved ikke helt hvilken slags, eller hvilke muligheder der er? Kom ind til os på Albuen 25, og se vores showroom. Her får I inspiration og rådgivning til at træffe det rigtige valg for jer.

Herunder kan I se forskellige typer af gulve. Lige fra vinyl til klik-gulve og sildebensparket.  Synes I det bliver for stort et projekt, har Nordic Floors også et stort udvalg af gulvtæpper. Er det mere jeres stil, kan I se et udvalg i butikken af væg-væg tæpper og løse gulvtæpper.