NordicFloors

Trægulve Kolding

Nordic Floors tilbyder et stort udvalg indenfor trægulv i Kolding til privat og erhverv

Nordic Floors tilbyder et stort udvalg indenfor Gulv montering Og gulv
belægninger samt alt i microcement og design gulve til privat og erhverv

.

Forside gulv2
Trægulv Kolding

Vi er et professionel trægulv firma i Kolding

Hos Nordic Floor tror vi stærkt på, at et gulv har en tidløs naturlig skønhed. Det kan omdanne et rum, der tilføjer strejf af luksus og klasse, uanset om det har en moderne rustik fornemmelse, en traditionel stil eller endda minimalistisk indretning.

For os skal et trægulv give komfort, lang levetid og pragt og på grund af dets naturlige knuder og smukke ufuldkommenheder skabe et unikt look i hvert rum. På grund af dette bestræber vi os kun på at sælge den højeste kvalitet af holdbart træ til vores kunder i en bred vifte af finish, farver og træer for at imødekomme enhver smag og stil.

Hvorfor vælge os?

Vores forretning er vores liv og vores levebrød, så det er meget vigtigt for os, at vores kunder føler sig velkomne, specielle og uden tvivl ikke bare endnu et salg. Vi bygger og plejer varige relationer med vores kunder, hvorfor vores forretning er bygget på mange års mund-til-mund-anbefalinger, henvisninger og gentagne forretninger.

Vores succes skyldes ikke kun den høje kvalitet af vores produkter og tjenester. Det skyldes også holdning, vores tilgang og den måde, vi behandler vores kunder på.

Pålidelig – Vi gør, hvad vi siger, vi vil, når vi siger, at vi vil gøre det

Erfarne – Vi har over 15 års erfaring med at arbejde med trægulve. At specificere den rigtige, livslange etage er vores specialitet!

Vores brand – Er bygget på tillid, ærlighed og integritet, og dette løber gennem vores kerne

Vores installatører – Vi ansætter gulvhåndværkere ikke almindelige snedkere – vi har et lille, men mægtigt team

Vi er lidenskabelige – vi lever af at gøre det, vi elsker

Vi “sælger godt” – Ved hjælp af ekspertviden matcher vi nøje kundens designkrav, livsstil og personlige behov til de rigtige produkter til det rigtige budget for at sikre, at den rigtige etage er specificeret til hvert enkelt projekt.