NordicFloors

Trægulve

traegulv
Trægulve

Dit gulv er en af de vigtigste ting i dit hjem. Ud over at skulle kunne modstå de mange skridt, der hver dag bliver taget hen over det, har dit gulv også stor betydning for rummets samlede udtryk.

Drømmer du om et smukt trægulv så kan vi hjælpe dig. Der er noget unikt over elegante trægulve. Det bløde trægulv og de naturlige nuancer kan stå i skarp kontrast til moderne og stilrent interiør, ligesom et elegant trægulv kan passe til den mere klassiske indretning.

Når du skal vælge, hvilken gulvtype a trægulve, som passer til dit hjem, skal du forholde dig til nuance på trægulve. Først skal du udpege type af trægulv i forhold til dine behov og krav. Dernæst skal du forholde dig særskilt til type af overfladebehandling. Dette har stor indflydelse på farve og nuance på gulvet. Dit gulv skal matche både boligstil og din smag.

Du kan vælge mellem følger typer af overfladebehandlinger:

  • Lud
  • Lak
  • Olie
  • Voks

 

De forskellige overfladebehandlinger giver forskellige udtryk. Der er fordele og ulemper med hvert behandlingsprodukt. De mange gulvtyper af trægulve og overfladebehandlinger gør det muligt at sammensætte en personlig løsning.

traegulv2
traegulv3
hoerring
moland
tarkett-logo